دوشنبه 05 مرداد 1405 - Mon 27 Jul 2026
  • اجازه نمی‌دهیم آمریکا تعیین کننده زمان جنگ و صلح باشد/ ماجراجویی خطرناک اوکراین بی‌پاسخ نمی‌ماند+ فیلم

  • افزایش قیمت طلا و سکه در بازار

  • پهپادها و موشک‌های ایرانی از پدافند آمریکا رد می‌شوند

  • چالش بنزین در ایران

  • تصاویر پهپاد ساقط شده عربستان در یمن

  • هدف اصلی آتش‌بس زمینه‌سازی تصرف تنگه هرمز بود

  • کنایه بقایی به اتحادیه اروپا /فیلم

  • سیلی موشکی ایران به چشم و گوش آمریکا در خلیج فارس + عکس

  • تحت هیچ شرایطی نباید از توطئه‌های دشمن غافل شویم

  • اعتراف نظامی آمریکا به ناکامی در رسیدن به اهداف علیه ایران

  • بازگشت موقت ۲ خرید استقلال به آلومینیوم

  • یوسف مصر کربلا سلام / میثم مطیعی

  • نسخه تسلیم در کادوی صلح

  • نقل‌وانتقالات / بلاتکلیفی دو بازیکن ستاره در تیم پرسپولیس

  • سردارانی که در عین گمنامی حماسه آفریدند +عکس

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۵ مرداد

  • واکنش تند غریب‌آبادی به فاسد خواندن دیوان لاهه

  • اجازه نداده و نمی‌دهیم آمریکا تعیین کننده جنگ باشد

  • درس های فراموش ناشدنی برای آمریکا

  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن شهرستان‌ پاکدشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 329782
    تاریخ انتشار: 04/بهمن/1401 - 11:00

    ۷ کشته بر اثر تیراندازی دوباره در کالیفرنیا / فیلم

    در دو حادثه تیراندازی مرتبط در ایالت کالیفرنیا، دست‌کم هفت نفر جان خود را از دست دادند.

     ۷ کشته بر اثر تیراندازی دوباره در کالیفرنیا / فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ، در دو حادثه تیراندازی مرتبط در یک مزرعه قارچ و یک شرکت حمل و نقل در یک منطقه ساحلی واقع در جنوب «سانفرانسیسکو» در شمال ایالت «کالیفرنیا» دست‌کم هفت نفر جان خود را از دست دادند و یک فرد مظنون نیز بازداشت شد.

    بنا بر گزارش وبگاه «یو اس نیوز»، «دیو پاین» رئیس هیأت ناظران شهرستان «سن متئو» در این خصوص اعلام کرد که چهار نفر در حادثه تیراندازی در مزرعه قارچ و سه نفر دیگر در یک شرکت حمل نقل در حومه خلیج «هافمون» شهری در ۴۸ کیلومتری جنوب سانفرانسیسکو کشته شدند.

    بر اساس گفته پاین، مأموران پلیس «چونلی ژائو» مظنون ۶۷ ساله مرتبط با این حادثه تیراندازی را بازداشت کرده‌اند و آن طور که گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد وی ظاهراً‌ در یکی از دو محلی که حادثه تیراندازی در آن‌جا به وقوع پیوسته کار می‌کرده و از شرایط کاری خود ناراضی بوده است.

    این حادثه تیراندازی، ششمین تیراندازی کور در سال جاری میلادی است که در ایالت کالیفرنیا به وقوع پیوسته است و پیش از این، شنبه هفته جاری، در یک حادثه تیراندازی دیگر در جنوب کالیفرنیا، دست‌کم ۱۱ نفر جان خود را از دست دادند.

    بر اساس این گزارش، دفتر کلانتری شهرستان سن متئو برای اولین بار قبل از ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلی گزارش‌هایی را از وقوع یک حادثه تیراندازی دریافت کرد و در پی تحقیقات بیشتر متوجه شدند که چهار نفر بر اثر جراحات ناشی از ضربات گلوله جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر نیز زخمی شد.

    درست اندکی پس از حادثه اول، نیروهای پلیس محلی متوجه شدند که سه نفر دیگر بر اثر جراحات ناشی از ضربات گلوله در فاصله ۸ کیلومتری از محل حادثه اول جان خود را از دست دادند.

    بر اساس این گزارش، حدود دو ساعت پس از گزارش اولیه به نیروهای پلیس، یک معاون کلانتر، ژائو را در خودرویی در اداره کلانتری در خلیج هافمون پیدا کرد و او را بازداشت کرد و یک سلاح در خودروی وی کشف و ضبط شد. اداره کلانتری محلی بر این باور است که ژائو به تنهایی وارد عمل شده است و شریک جرم نداشته است.

    دفتر کلانتری محلی هیچ اطلاعاتی درباره ارتباط بین دو محل تیراندازی منتشر نشده است و اطلاعاتی درباره انگیزه این تیراندازی نیز گزارش نشده است.

    آزاد بودن حمل سلاح در آمریکا روزانه به بروز خشنونت‌های مرتبط با تیراندازی در سراسر این کشور منجر می‌شود اما لابی سلاح در این کشور به اندازه‌ای قدرتمند است که تاکنون کنگره آمریکا حاضر به تصویب لوایحی برای محدود کردن حمل سلاح نشده است.


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما